Bootcamp 4.0 Plus

Op 11 april 2017 starten wij met bootcamp training. Bootcamp 4.0 Plus is de manier om gezamenlijk te werken aan conditie, kracht en coördinatie. Het gaat hierbij om het beleven van een leuke en afwisselende training onder deskundige begeleiding.

De bootcamp is voor iedereen met een gevoelsleeftijd van 40+, die weer stapsgewijs aan zijn/haar fysiek wil werken. De trainingen zijn zeer geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters. Ook kan de training een variatie zijn voor hardlopers die meer afwisseling in hun trainingen wensen.

 De training

De training bestaat uit spierversterkende oefeningen, die worden afgewisseld met conditie opbouw. De oefeningen worden uitgevoerd op basis van wat je aan kunt. Het sporten is in groepsverband. Fun, games en werken in kleine groepjes of tweetallen dragen bij tot het plezier. Daarnaast is de training in de buitenlucht, met beperkt gebruik van materialen.

Regelmatige fysieke inspanning, door middel van begeleid sporten, draagt bij aan:

  • vermindering van stress;
  • verbeterde resistentie tegen ziekte;
  • toename van het energiegevoel etc.

Door elkaar te stimuleren en ondersteunen groeit de motivatie in de groep. Regelmatig bewegen werpt zijn vruchten af. Je stimuleert jezelf tijdens de training, waardoor je trots op je vorderingen kunt zijn.

Trainingsdagen en tijden

LET OP! Gedurende de wintermaanden is er een winterstop van de Bootcamp 4.0 Plus. Meer informatie over hervatting van de trainingen volgt. 

De trainingen zijn 2x per week:

  • zaterdagochtend 10:00–11:00 uur
  • dinsdagavond 20:00–21:00 uur

Het is handig als je 10-15 minuten voor de start aanwezig bent.

 Waar

Het vertrekpunt van de training is het Zwanenest (bij atletiekbaan OSM). Afhankelijk van de licht- en weersomstandigheden zullen we soms bij de atletiekbaan blijven, maar veelal gaan we het park of de omgeving in.

Adres: Zwanenkamp 1333, 3607 NZ Maarssen

 Wat heb je nodig?

  • Sportkleding
  • Sportschoenen
  • Drinkflesje (met water)
  • Lichtgevend hesje en lampje(s), indien het donker is
  • Dosis enthousiasme

 Trainers

De training staat onder leiding van Ronald van Viegen, met ondersteuning van Judith Blankstein, Tahnee Madsen en Monique van Viegen.

 Kosten

Een 10-ritten kaart kost €45. Voor OSM-leden is deelname gratis.

Inschrijven

Je kan je inschrijven door op onderstaande link te klikken

http://osm75-atletiek.nl/inschrijfformulier-bootcamp-4-0-plus/

Zorg dat je meedoet aan de vernieuwende en inspirerende training vol lol!