Fitness donderdagavond

Iedere donderdagavond tussen 19:30 – 21:00 wordt er fitnesstraining gegeven door Naomi Amoah, oefentherapeut Mensendieck en sportmasseuse in opleiding. De groep bestaat uit 6-15 mannen en vrouwen van diverse leeftijden. De training is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters en is ook prima te combineren met hardlopen.

De training heeft als belangrijkste doel om spieren, met name de core, te versterken. Daarnaast werken we ook aan het verbeteren van de coördinatie en stabiliteit.

De training start met de warming up, waarbij er ook tijd is om eigen oefeningen te doen. Daarna starten de gezamenlijke oefeningen, die elke week weer op een ander deel van het lichaam gefocust zijn. Als laatste wordt er gezamenlijk aan de core gewerkt.

Heeft u interesse en wilt u eens komen kijken wat deze fitnessles inhoudt? Kom dan vooral een keer kijken!

Ook is het mogelijk om deel te nemen aan de ‘revalidatie’ trainingen bij een (sport-)blessure. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van OSM. U kunt hier komen sporten met een ‘OSM fitnessknipkaart’. Na een korte intake zal ik voor u een aangepast trainingsschema maken en gerichte oefeningen geven voor een snel herstel. Hierbij zal altijd uw persoonlijke doel voorop staan.

Voor niet-leden geldt een tarief van 50 euro voor 10 sessies. Deze ‘OSMfitnessknipkaart’  is hier te kopen.
Voor leden van OSM zijn de sessies inbegrepen bij de jaarlijkse contributie.

Sportieve groeten,
Naomi Amoah