De 1e veldloop vainstructieJongstePupillenn het winterseizoen was een succes. De jeugdtrainers van OSM’75 Atletiek organiseerden deze sportieve en gezellige happening. Veel jeugdleden waren aanwezig, en ook niet-leden die waren uitgenodigd via de plaatselijke krantjes en flyers. netvoorstartJongstePupillen

De deelnemers renden samen op het veld waar een parcours was uitgezet. Een aantal lage hordes zorgden voor extra obstakels. Er is door iedereen goed gelopen. Ook aan de toeschouwers was gedacht: voor alle aanwezigen was er warme chocomelk in de kantine. startJongstePupillenchocolademelkNaAfloop

startDJuniorenStartCjuniorenWe hopen dat iedereen er weer bij is op maandagavond 5 januari. Nieuwe gezichten zijn van harte welkom! Alle Maarssense jeugd tussen 6 en 18 jaar is bij deze ook voor de tweede veldloop uitgenodigd: Probeer eens hoe het is en doe gezellig mee!. Je kunt alleen komen, of samen met broertjes, zusjes, vrienden of vriendinnen. De trainers wijzen je die avond de weg.

Voor de fanatiekelingen: ook als je de eerste keer gemist hebt, kun je gewoon nog meedoen om een plek in het eindklassement per leeftijdscategorie.

Plan alvast in je agenda (maandagavond 5 januari) voor een sportieve start van het nieuwe jaar! Meer informatie vind je op deze site.

verzamelen voor de startCjunioren

Sluit Menu