Nieuwe lente activiteiten

Met de lente in aantocht en de frisse lentekriebels in de buik biedt OSM’75 nieuwe activiteiten om het voorjaar goed van start te gaan.

Op zaterdag 17 maart wordt weer gestart met BOOTCAMP!! Bootcamp 4.0 Plus is de manier om gezamenlijk te werken aan conditie, kracht en coördinatie. Het gaat hierbij om het beleven van een leuke en afwisselende training onder deskundige begeleiding.

De bootcamp is geschikt voor iedereen met een gevoelsleeftijd van 40+, die weer stapsgewijs aan zijn/haar fysiek wil werken. De trainingen zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters. Ook biedt de training een goede variatie voor hardlopers die meer afwisseling in hun trainingen willen.

WANNEER? Iedere dinsdagavond (20:00 – 21:00 uur) en iedere zaterdagochtend (10:00 – 11:00 uur) voor minder dan € 5,– per les (en gratis bij een lidmaatschap van OSM’75). Vanaf zaterdag 17 maart ben je welkom in Zwanenkamp, zie voor meer info Bootcamp 4.0 Plus

Nieuw in het aanbod is de AVONDWANDELING op dinsdagavond als aanvulling op het Sportief Wandelen waar OSM’75 sinds september 2017 mee is gestart. Het is mogelijk om aan te sluiten bij de avondwandeling die OSM’75 tot begin juni aanbiedt. De start is op dinsdagavond om 19.30 uur bij het clubgebouw van OSM’75, ‘t Zwanenest. De wandeling duurt een uur en onderweg worden enkele losmaakoefeningen gedaan. Momenteel is de gemiddelde leeftijd van de deelnemers 60+.  Na afloop wordt er gezamenlijk thee gedronken. De kosten bedragen €  2,50 per keer. Voor meer informatie over onze sportief wandel groep, zie Sportief wandelen.