Beste allemaal!

Het bestuur van OSM vraagt jullie aandacht voor het onderstaand bericht:

Op 27 januari wordt er in het Amsterdamse Bos de eerste Run voor KIKA Winterrun georganiseerd vanaf 16.00 uur. De afstanden zijn verschillend dus voor veel leden haalbaar! De afgelopen keren hebben er al een aantal OSM-ers meegelopen maar hoe leuk zou het zijn als we met veel meer leden deelnemen! Door mee te doen draag je een steentje bij aan de genezing van kinderkanker.

Eén van de kinderen die al bijna 3 jaar onder actieve behandeling is, is de zoon van Corine van Besouw. Haar inmiddels 16-jarige zoon Ruurd is in januari 2015 gediagnostiseerd met botkanker. Helaas zijn de vooruitzichten voor Ruurd niet goed. Om toch concreet iets voor Ruurd en andere kinderen met kanker te kunnen doen, is Corine met haar team ‘Run for Ruurd’ in 2015 mee gaan doen met de Run for Kika in Utrecht. In juni jl. liepen ze met 232 renners in dit team mee en hebben ze €38.210 opgehaald.

Op 10 juni 2018 vindt er weer een Run for Kika plaats in Utrecht. Omdat het niet duidelijk is hoeveel tijd Ruurd nog is gegund en wij graag iets willen doen voor Ruurd en al die andere kanjers, gaan we in ieder geval nu al meedoen met de winterrun op 27 januari.

Doen jullie mee met dit initiatief? Schrijf je dan in bij het team ‘Run for Ruurd’ (www.runforkika.nl/run-for-ruurd) en laat je sponsoren (dat werkt heel simpel via de app, mail of facebook). Je kunt dit team natuurlijk ook gewoon sponsoren!

Mocht je vragen hebben, stuur dan even een persoonlijk bericht naar Corine van Besouw.

Alvast hartelijk dank!

 

Sluit Menu