Per 1 september 2017 is het mogelijk om mee te doen bij OSM’75 met de wandelsport. Een al 17 jaar bestaande groep van ongeveer 35 enthousiaste wandelaars heeft zich aangesloten bij OSM’75. OSM’75 verwelkomt deze mensen van harte en heeft zich tot taak gerekend om net als bij de trimloopgroepen een aantal goede en enthousiaste trainers in te zetten. De wandelsport in Nederland is groeiende en ook wij zien de vergrijzing bij onze trimlopers, die na hun actieve harloopcarrière soms worden gedwongen een stapje terug te doen in de vorm van wandelen. Des te meer reden om ook deze activiteit aan te bieden!

Op maandag en vrijdagochtend verzamelt de groep om 9.15 uur zich bij ‘de Ark’ in Duivenkamp en vertrekt om 9.25 uur om in de nabije omgeving een wandeling van een uur te gaan maken. Het niveau is zeer divers en tussendoor worden en lichte oefeningen gedaan. Momenteel is de gemiddelde leeftijd van de deelnemers 60+. Na de wandeling wordt gezamenlijk koffie gedronken.

Er heerst geen topsport mentaliteit noch het streven naar prestaties.

Uit alle onderzoeken de afgelopen jaren is duidelijk dat we met “meer” bewegen onze conditie op peil houden en met het klimmen der jaren dit goed kunnen gebruiken. Dus wandel met ons mee!

Klik hier om je aan te melden

Sluit Menu