Utrechtse Heuvelrug estafette

Team OSM’75 loopt Utrechtse Heuvelrug Estafette over 100 km.
Een mixed team van atletiekvereniging OSM’75 heeft afgelopen zondag

de 2e keer meegedaan aan de Utrechtse Heuvelrug Estafette. Dit is een recreatieve loop over 100 km met als start en finish in Amersfoort, waarbij diverse malen de Heuvelrug overbrugd moet worden. De loop is verdeeld in 10 etappes van 10 km, waarbij in de zwaarste etappe de Amerongse berg twee keer door een loper of loopster genomen moet worden. De loper of loopster wordt tijdens zijn/haar etappe door twee fietsers/routeplanners begeleid. Deze loop vond ook nu weer onder zonnige omstandigheden plaats en de natuur op de Heuvelrug liet zich ook van zijn mooiste kant zien.
Dit jaar zij we 5e geworden van de 36 teams. Vorig jaar 12e. Ook hebben we de eindtijd teruggebracht naar 8 uur 7 minuten en 36 seconden.
Mede hierdoor en de geweldige organisatie door Sixpackrunners en de leuke attentie na afloop – een sixpack van verschillende bieren – hebben de teamleden zich spontaan aangemeld voor 2013.
Een bijzondere prestatie werd geleverd door Frank en Virginia Dignum die in training zijn voor de marathon van New York en afgelopen donderdag nog 37 km hadden getraind.

 

Cees van Doorn
trainer/coach

 

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.