De Corona-pondjes er af? Je fitter willen voelen? Meer de buitenlucht in? Wel gelopen, maar meer ervaring nodig? Iedereen heeft zo zijn of haar eigen reden om in beweging te komen. Een mooie mogelijkheid om dit te doen is het beginnen met hardlopen. Laagdrempelig. Fit of niet, je kunt altijd meedoen.

Start to Run maakt van iedereen in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiek Unie leer je op een verantwoorde manier hardlopen. Dit gebeurt bij OSM’75 Atletiek en Recreatiesport onder begeleiding van een professionele en door de Atletiek Unie opgeleide trainer. 

De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: 3 kilometer non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je de eerste uitdagende stappen naar jouw eigen doel.

Tevens helpt OSM’75 Atletiek de (beginnende) loper door het geven van extra informatie van specialisten en gastsprekers over: 

  • Jouw motivatie: leuke tips en informatie zodat sporten leuk blijft
  • Verantwoord bewegen: wat doet dit met jouw en je lichaam?
  • Voeding: maak de juiste keuze, informatie over voeding en sporten.
  • Blessurepreventie: als je dit weet, blijft lopen leuk.
  • Hardloop uitrusting: het belang en plezier van de juiste schoenen en kleding.

OSM’75 Atletiek doet dit uiteraard binnen de regels van de Corona-maatregelen. Er is plek voor 4 lopers per trainer met een max van 24 deelnemers. Meld je aan op: https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/11710-yakult-start-to-run-vitality-info/

pastedGraphic.png

De start is woensdag 2 juni van 19.30 tot 21.00 uur. Liever een andere dag? Laat het ons weten, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden (osm75contact@gmail.com).