Loop en Wandel met ons mee!

Als groeiende vereniging breidt OSM’75 Atletiek en Recreatiesport haar sportieve activiteiten verder uit. Een vereniging voor iedereen die wil sporten of gezellig samen wil bewegen.

Met Vechtstreek in Beweging (VIB) organiseert OSM’75 Atletiek en Recreatiesport de nieuwe VIB Wandeldagen en de bekende VIB Hardloopevents bij de Maarsseveense Plassen. De VIB Lopen zijn al jaren een begrip in de regio en gaat na een Corona-pauze weer van start!

De eerstvolgende VIB loop voor hardlopers is op zondag 28 november en start 10:30u, inschrijven à € 5,00 kan vanaf 9:30u bij de entree van Pannekoekenbakker. Kijk op www.viblopen.nl voor meer informatie en de agenda. Iedereen kan en mag meedoen.

De VIB Wandeldagen voor wandelaars gaan ook van start bij de Maarsseveense Plassen op de woensdagen, 3 november, 1 december en 5 januari. Wandel mee met ons ervaren wandelbegeleiders en de OSM’75 Wandelclub. De wandelroute van 5 km start om 10:30u, inschrijven is vanaf 10:00u bij de entree van de Pannekoekenbakker à € 2,50. De wandeling wordt gezamenlijk afgesloten met een gratis kopje koffie.

Wij vragen iedereen zoveel mogelijk met pinpas te betalen.

OSM’75 Atletiek en Recreatie en de VIB-Lopen organisatie wenst iedereen weer heel veel loop en wandel plezier.