Zoals jullie misschien al hebben gemerkt, is er hard gewerkt aan de fitness. De gedachte hierachter was meer ruimte te creëren en nieuwe spullen aan te schaffen, met als doel daarmee nieuwe trainingsvormen in te brengen tijdens fitnesslessen en andere trainingen.

Er is flink schoongemaakt, opgeruimd en apparaten zoals de roeitrainers zijn heen en weer geschoven. Met deze indeling maken we goed gebruik van de ruimte die wij hebben. Daarnaast hebben wij ook weinig gebruikte of wat oudere apparaten verkocht. Denk hierbij aan de fietsen, step-fietsen en oefenballen. Deze spullen waren erg in trek en waren dan ook zo verkocht. Hierdoor hebben wij extra ruimte kunnen gecreëerd om lekker te kunnen sporten. Goed nieuws voor de steeds groter wordende fitnessgroep!

Met de opbrengst hebben wij ook nieuwe materialen kunnen aanschaffen. Wij hebben nu mooie spinfietsen, nieuwe oefenballen en een hoop medicine ballen in verschillende zwaartes. Ik weet zeker dat alle trainers ernaar uitkijken om na Corona de fitness weer in te gaan en het lichaam op een andere manier te prikkelen. Fitnessgroep – Bereid je maar alvast voor!

Al deze geweldige veranderingen waren niet tot stand gekomen zonder de hulp van Jillian Stokman en Tim van den Heiligenberg. Met jullie inzet is het gelukt om dit idee te realiseren. Super bedankt!

Naomi Amoah
Fitness Coördinator