OSM’75 atletiek en recreatiesport beschikt over een ruime fitness accommodatie met een grote verscheidenheid aan fitnessapparatuur. Naast apparaten voor cardio- en krachttraining is er veel materiaal voor functioneel trainen (kettlebells, TRX, dynabanden, fitnessballen, zware ballen, dumbells etc). Op donderdagavond is het voor al onze leden mogelijk om onder deskundige begeleiding hier gebruik van te maken. Ook revalideren na sportblessures is op deze manier mogelijk. Voor niet-leden geldt dat dit tegen betaling mogelijk is.

OSM Fitness

Iedere donderdagavond tussen 20:00-21:00 wordt er fitnesstraining gegeven door Naomi Amoah, oefentherapeut Mensendieck en sportmasseuse in opleiding. De groep bestaat uit 6-15 mannen en vrouwen van diverse leeftijden. De training is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters en is ook prima te combineren met hardlopen.

De training heeft als belangrijkste doel om spieren, met name de core, te versterken. Daarnaast werken we ook aan het verbeteren van de coördinatie en stabiliteit.

De training start met de warming up, waarbij er ook tijd is om eigen oefeningen te doen. Daarna starten de gezamenlijke oefeningen, die elke week weer op een ander deel van het lichaam gefocust zijn. Als laatste wordt er gezamenlijk aan de core gewerkt. 

Heeft u interesse en wilt u eens komen kijken wat deze fitnessles inhoudt? Kom dan vooral een keer kijken!

Ook is het mogelijk om deel te nemen aan de ‘revalidatie’ trainingen bij een (sport-)blessure. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van OSM. Na een korte intake zal ik voor u een aangepast trainingsschema maken en gerichte oefeningen geven voor een snel herstel. Hierbij zal altijd uw persoonlijke doel voorop staan.

Voor leden van OSM zijn de sessies inbegrepen bij de jaarlijkse contributie.