Dit jaar doen we als club weer mee met de Grote Clubactie! Onze jeugdleden starten op 15 september met het verkopen van loten. Maar ook de volwassen leden kunnen hun steentje bijdragen met het kopen van loten of inschakelen van familie en vrienden! Steun jij onze club, dan maak je kans op mooie prijzen! Loten (3€ per lot) kunnen via onze online omgeving gekocht worden t/m 22 november 2018 via onderstaande link: http://clubactie.nl/actie/OSM75atletiekenrecreatiesport.

Liever contante betaling? Neem 3€ mee naar de club en benader een van onze jeugdtrainers, dan ontvang je direct je lot(en)! Onze jeugdtrainers zijn vrijwel elke doordeweekse avond aanwezig. Contante loten kunnen gekocht worden tot 11 december. De trekking vindt plaats op 12 december.

Tot slot hebben we ook nog Superloten. Heb jij of ken jij een bedrijf dat onze club een warm hart toe draagt? Bedrijven kunnen middels het kopen van een Superlot een eenmalige sponsoring aan de club doen. Voor €150 ontvangt het bedrijf 50 loten en maakt daarmee dus ook nog kans op mooie prijzen!  Voor de Superloten zijn aparte formulieren beschikbaar. Interesse of een bedrijf gevonden die ons wil steunen? Stuur een berichtje naar osm75contact@gmail.com!

80% van het bedrag van de verkochte loten gaat naar onze club dus we hopen een mooi bedrag op te halen, o.a. om nieuw materiaal aan te schaffen.