Hardlopen bij OSM kan op bijna elke dag van de week. Jouw lidmaatschap geeft de mogelijkheid om van al het aanbod gebruik te maken. Op de diverse avonden en de zaterdagmorgen bestaat er de mogelijkheid om door middel van hardlopen aan je conditie te werken of je voor te bereiden op een wedstrijd. Op zaterdag wordt de looptraining aangevuld met training in de fitnessruimte.

Alle trainers hebben een divers programma waarbij er met regelmaat buiten de baan getraind wordt. Naast deze trainingen vind je als lid van OSM snel aansluiting bij degenen die naast deze trainingen veelvuldig duurloopjes in de omgeving maken.

Onze leden doen met regelmaat mee aan trim- of wedstrijdlopen zoals bijvoorbeeld de VIB-loop, Dam tot Dam, de Halve van de Haar of Linschoten. Na de training wordt nog even nagepraat in ons clubhuis onder het genot van een kopje thee. De afgelopen jaren zijn er met regelmaat loopjes in het buitenland georganiseerd zoals de halve marathon van Praag en Lissabon.

Lijkt dit jou ook wel wat? Kom een keer langs op een training en doe mee! Voor de juiste dagen en tijden kijk verder onder ‘trainingstijden’.

Onze looptrainers zijn:
Carolina Verspuij, Joke Kroes, Cees van Doorn, Monique van Viegen, Arjo Meijrink, René Stokman, Jan Betten en Marc Romijn (de laatste twee zijn inval trainer)

Sluit Menu