Welkom op de donderdagavond training. Deze avond staat onder leiding van Monique van Viegen. Deze groep bestaat uit beginnende en gevorderde lopers.

Op deze avond houden wij ons bezig met looptraining, buikspieroefeningen en hardlopen.  Door de buikspieroefeningen lopen we op deze avond tussen de 4 en 7 kilometer.

De afstanden maken we afwisselend in de vorm van een interval, duurloop,  heuvel of circuittraining.  In de zomermaanden lopen we geregeld op de donderdagavond leuke routes in de omgeving van Maarssen en in de wintermaanden wordt op een donderdag in de maand buiten de baan een heuveltraining gedaan. De andere donderdagen maken we gebruik van de (verlichte) baan op het Zwanenest.

Als basis voor de trainingen dient een jaarplan met daarin een aantal prestatielopen waar gezamenlijk aan kan worden deelgenomen. Bijvoorbeeld de VIB loop. Samen met de trainer van de maandagavond- en zaterdagochtendgroep wordt er 2-maandelijks een trainingsprogramma opgesteld dat gebaseerd is op 3 trainingen per week. De trainingen van de maandag-, donderdagavond en zaterdagochtend sluiten daarom goed op elkaar aan en veel groepsleden trainen ook op de andere dagen mee. Heb je behoefte aan een individueel schema ? De trainer kan een persoonlijk schema voor je opstellen.

Wil je iets aan je conditie en buikspieren doen in een gezellige sfeer dan nodigen wij je van harte uit om eens een training met ons mee te doen.

Sportieve groet

Monique van Viegen

Sluit Menu