Deze groep wordt getraind door René Stokman.

De groep is geschikt voor de beginnende hardloper. De meeste lopers van deze groep trainen voor afstanden tot de 10 kilometer. Maar uiteindelijk zullen er ook mensen voor de halve marathon gaan. Echter iedere beginner kan meedoen op zijn eigen tempo! Je hoeft nooit bang te zijn dat je anderen ophoudt of lastig bent voor de trainer.

We zijn een gemengde groep met zowel dames en heren. De jongste is 15 en de oudste al in de zestig. Dus je voelt je al snel thuis in de groep. Er wordt serieus getraind, maar ook de gezelligheid is belangrijk. Na afloop van de training drinken we gezamenlijk een kopje thee.

Samen met de trainsters van de maandaggroep en donderdaggroep wordt er om de 2 maanden een schema vastgesteld. We proberen daarbij de trainingen gestructureerd op te bouwen, maar wel zo gevarieerd mogelijk te houden. De trainingen van de maandag, donderdag en zaterdag II zijn op elkaar afgestemd. Je kunt dus zonder probleem op al die dagen lopen. (Kijk uit! De kans bestaat dat je zo enthousiast wordt dat je ook op zondagmorgen gaat lopen met een aantal anderen die dat al doen!).

We trainen iedere zaterdagmorgen van 9.00 – 11.00 uur op de atletiekbaan. We beginnen met een uur buitentraining gevolgd door een uur fitness, waarbij we vooral op de core-stability trainen. We trainen ook regelmatig in het park en op de nieuwe brug voor de afwisseling en om heuveltraining te simuleren. In de zomer willen we ook nog wel eens uitstapjes maken om op andere mooie plekken in de natuur te lopen.

Heb je zin om een keer mee te trainen, kom gewoon een keer langs en vergeet niet je schoenen mee te nemen.

Enthousiaste groet,

René Stokman

Sluit Menu