De zaterdaggroep I in beeld.

Waarom zou je op zaterdagochtend komen trainen ?

  1. Dan heb je de sport in het weekend maar vast gehad.
  2. Boodschappen doen op zaterdagochtend… daar wordt niemand vrolijk van.
  3. Een afwisselend programma met fitness, loopscholing en duurloop.
  4. Een ambitieuze, fanatieke en zeer gezellige groep.

Concreet

De training onder leiding van Arjo Meijrink duurt van 9.00 tot 11.00 uur. Na het inlopen op de baan volgt er een gezamelijk oefenprogramma binnen gericht op het verstevigen van het spierkorset. Rond 10.00 uur begint het programma buiten met loopscholing en afwisselend intervaltraining en duurlooptraining. Regelmatig wordt er buiten de baan getraind. De training is toegangkelijk voor zowel beginners als gevorderden en wordt om 11.00 uur afgesloten met thee.

Groep

De groep is zeer verschillend zowel qua leeftijd als loopvermogen. Van ?? tot halverwege de 60 vanaf een rondje op de baan tot het trainen voor een marathon. Van serieuze prestaties en trainingsschema’s tot weekendjes weg met een hoop plezier en een wedstrijdloop. En allemaal hebben we het ervaren: onze trainer haalt het beste in ons naar boven!  Dus wat je doel ook moge zijn: de zaterdaggroep is een goed begin voor het opvijzelen van de algehele conditie en voldoet aan alle sportdoelen die je jezelf stelt en meer! Door de persoonlijke aandacht is het mogelijk om, eventueel in combinatie met andere trainingsavonden een ideaal schema op te stellen op jouw eigen sportdoelen. Maar gewoon een gezellige training bijwonen en sportief het weekend beginnen behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

En nu?

Nieuwsgierig en zin in hardlopen? Kom dan vrijblijvend een paar zaterdagen met ons meedoen. Voor meer informatie kun je bellen met 0346-568024

Sluit Menu