In het winterseizoen zijn er diverse crosswedstrijden. De cross is een hardloopwedstrijd buiten de baan, onverhard, meestal door het bos. Lekker lopen in de natuur.

Heb je zin om mee te lopen en eens te ervaren hoe het is om aan een crossloop mee te doen? Geef je dan op! Iedereen kan meedoen. Ook als je geen ervaring hebt met cross, nog nooit aan een wedstrijd hebt meegedaan, of pas net bij de club bent. Probeer het eens!

StartTjerk

120

De eerste cross was op 29 november in Soest. Kijk hier voor een wedstrijdverslag. Helaas werd de tweede cross afgelast vanwege storm en een omgevallen boom op het parcours. Maar inschrijven voor de derde cross kan nog net!

Ervaar zelf hoe leuk dit is …Ook voor de toeschouwers is het een mooie locatie.
Veel atletiekverenigingen uit de regio doen mee. Ook vanuit OSM’75 doen er elk jaar atleten mee.

Voor de mini-pupillen is de afstand 600 (of 1000) meter. Voor de pupillen 1000 meter, en voor de junioren 1500 – 3000 meter. De start is in groepen van je eigen leeftijd, vanaf 11:00 u. Details over exacte locatie en aanvangstijden van de derde cross in Zeewolde. 

De cross in Zeewolde is de laatste van een serie  in de Crosscompetitie 2014/2015. Je kunt ook als je de eerste cross gemist hebt nog meedoen. Inschrijven kan per wedstrijd. Aan het eind van de derde cross wordt een eindklassement bekend gemaakt op basis van de beste uitslag van de 2 wedstrijden (vanwege uitval tweede cross).

Heb je zin om mee te doen, schrijf je dan nu in.

Uitgebreid programma Cross competitie 2014/2015

Details derde cross Zeewolde