veldloop atletiekbaan Zwanenkamp

De afdeling jeugdatletiek bestaat uit verschillende leeftijdsgroepen met pupillen, junioren en senioren in de leeftijd van 5 – 20+ jaar. De groepen zijn ingedeeld naar de leeftijdscategorieën van de atletiekunie en worden begeleid door één of twee vaste trainers. Alle atletiekonderdelen worden beoefend d.w.z. sprinten, langere afstanden, verspringen, hoogspringen, kogelstoten, speerwerpen, discuswerpen, hordelopen en estafette. Er wordt gezorgd voor een gevarieerd trainingsaanbod, uiteraard aangepast aan het seizoen en de leeftijd. Alle trainingen vinden plaats op of rond onze atletiekbaan en bij slecht weer zal waar mogelijk uitgeweken worden naar onze (kracht)ruimte binnen.

Elk jaar in september of oktober organiseert de vereniging haar eigen clubkampioenschap. Ook kunnen atleten deelnemen aan verschillende regionale indoor en outdoor wedstrijden, zoals bijvoorbeeld de regionale pupillen- of junioren competitie. Wedstrijd deelname is altijd onder begeleiding van een trainer.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld trainingstijden en clubrecords, bekijk de andere kopjes in het menu “Jeugdatletiek”.

 

Like ook de nieuwe OSM’75 Jeugd pagina!

Vragen? Stuur een bericht naar: osm75jeugdatletiek@gmail.com

Sluit Menu