De groep jeugdleden van OSM’75 bestaat uit atleten vanaf 6 t/m 18 jaar. Ook neo-senioren (vanaf 19 jaar) en senioren (vanaf 23 jaar) zijn welkom bij de oudste jeugdgroep. Sommige jongens en meisjes zitten al vanaf de mini-pupillenleeftijd bij de verenging, terwijl anderen pas net zijn begonnen met atletiek. Twee keer per week is er voor iedere leeftijdsgroep training. In de loop van het jaar wordt er getraind voor alle verschillende atletiekonderdelen.
tijdelijkeintrIn de zomer is er meer aandacht voor technische onderdelen: zoals verspringen, hoogspringen, kogelstoten, speerwerpen, discuswerpen, hordelopen en estafette. In de winter ligt meer nadruk op conditie, maar er wordt ook een basis gelegd voor de technische onderdelen.
Bij slechte weersomstandigheden kan uitgeweken worden naar het clubgebouw. De jeugd mag gebruik maken van de fitness-ruimte, ook bij slecht weer gaat de training dus gewoon door.
De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan het Zwanenest in de wijk Zwanenkamp. Er zijn trainingen op maandag t/m vrijdag. Per categorie verschillen de trainingstijden. Dit varieert van 17.00 tot 21.00 uur.

De groepen
Hier volgt binnenkort meer informatie over de verschillende leeftijdsgroepen.
Kijk “hier” voor de recente tijden en groepsindeling.

Jaarlijkse groepswissel.
Begin november vindt de jaarlijkse groepswissel plaats. Dit betekent dat per 1 november iedereen doorschuift naar de volgende leeftijdscategorie. De indeling van de groepen is afhankelijk van het geboortejaar.

Jeugdtrainers
Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor u met betrekking tot afzeggen van de training, vorderingen van uw kind, etc. Voor alle vragen kunt u bij hen terecht.