Per 1 september 2017 is het mogelijk om onder begeleiding sportief te wandelen bij OSM’75 Atletiek & Recreatiesport. Een al 17 jaar bestaande groep van ongeveer 35 enthousiaste wandelaars heeft zich aangesloten bij onze vereniging. De wandelsport in Nederland is groeiende, een gezonde leefstijl en blijvend bewegen staat hoog op de prioriteitenlijst van onze gemeente en wij zien soms blessures bij onze hardlopers, die na hun actieve hardloopcarrière worden gedwongen een stapje terug te doen in de vorm van sportief wandelen. Veel verschillende redenen om ook deze activiteit aan te bieden!

Op maandag en vrijdagochtend verzamelt de wandelgroep om 9.15 uur bij ‘de Ark’ in Duivenkamp en vertrekt om 9.25 uur met auto’s naar een plek in de nabije omgeving om onder begeleiding een wandeling van een uur te gaan maken. Het niveau is zeer divers en tussendoor worden en lichte oefeningen gedaan. Momenteel is de gemiddelde leeftijd van de deelnemers 60+. Na de wandeling wordt gezamenlijk koffie gedronken.

Op dinsdagavond 19.30 vertrekt de wandelgroep onder begeleiding vanaf ‘t Zwanenest voor een wandeling van een uur, met lichte oefeningen.

Er heerst geen topsport mentaliteit maar op individueel niveau wordt zeker gestreefd naar een optimale prestatie.

Dus wandel met ons mee! Klik hier om je aan te melden.
NB: De vrijdagochtendgroep heeft momenteel een ledenstop.

 

Sluit Menu