Triatlontraining
Sinds 2023 is mogelijk om je voor te bereiden op triatlons. De trainingen bestaan uit spinnen, zwemmen en racefietsen. Daarnaast kan je je aansluiten bij een of meer hardloop-groepen die al langer bestaan.
Spinnen
Spinnen bij OSM kan op zaterdag. Jouw lidmaatschap geeft je de mogelijkheid om van dit aanbod gebruik te maken. Dit is fijn ter voorbereiding op het fietsseizoen of gewoon omdat je dit leuk vindt.

Op zaterdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur van 1 november t/m 31 maart kun je spinnen bij sportschool Van Asdonck in Breukelen.
De spinninglessen worden gegeven door een vaste instructeur van de sportschool.

Zwemmen
Als geoefende zwemmer (borstcrawl) geeft jouw lidmaatschap je de mogelijkheid om van dit aanbod gebruik te maken.

Op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur van 1 september t/m 31 mei kunnen er banen gezwommen worden in zwembad Kikkerfort in Breukelen. Er zijn 5 banen beschikbaar, welke worden ingedeeld naar niveau. 

Eénmaal per 3 weken is er een trainer/coach aanwezig. In de overige weken wordt er getraind aan de hand van schema’s.

Zodra de temperatuur het toelaat in het voorjaar wordt er door een groepje gezwommen in buiten water, namelijk in de Haarrijnse Plas. We verzamelen op de dinsdagavond om 18.45 uur bij het gebouw van de toezichthouders Noordzijde strand.

Zwemboei is hierbij verplicht. Veiligheid staat voorop. We letten op elkaar er het is daarom samen erin en samen eruit en er vertrekt niemand voor de laatste zwemmer uit het water is.
 Je bent van harte welkom je hierbij aan te sluiten.

Racefietsen op donderdagavond
Vanaf 6 april start er een racefiets groep op de donderdagavond vanaf de Kerkbrink in Breukelen. In april en september verzamelen we om 18.30 uur en vanaf mei t/m augustus starten we om 19.00 uur. We fietsen een afstand van ongeveer 45 km.
Bij veel belangstelling zal de groep opgesplitst worden naar niveau.

Iedereen kan zich bij de groep aansluiten.
Bij belangstelling kun je een berichtje sturen naar de contactpersoon van deze groep:
 Alco van Engen – tel. 06-22462606. Je wordt dan toegevoegd aan de groepsapp “Fietsen donderdagavond”. Via deze groepsapp kun je je per donderdag opgeven. Als je niet komt, hoef je geen berichtje te sturen